Auktion

Högsta bud vid årets auktion kom från Carina Nordin. Vi hoppas hon får en trevlig vistelse tillsammans med Cindy och Kevin och ser fram emot en artikel i Morganbladet.

Till årets auktion har Cindy Mugnier skänkt följande:
Cindy och Kevin tar emot 2 personer för en vecka i New England. Man kan dela upp sin vistelse i deras hem i Belchertown, Massachusetts och deras vackra sommarhem på Cape Cod eller välja att spendera hela veckan på endera platsen.
Cape Cod är en långsmal halvö vid Atlantens kust.
Under veckan kommer Kevin och Cindy att skjutsa runt till tränare och uppfödare i New England.
 

Senast uppdaterad 2018-09-07 07:28
 
COPYRIGHT GÄLLER FÖR ALLA BILDERNA PÅ DENNA SIDA. Redaktör för bildspelet:ewa@signahlgarden.se

SMHF:s Hästskadefond

 
Hästarna i SMHF:s hästskadefond är överflyttade till försäkringsbolaget AGRIA.
För mer information se under fliken Agria.
 
<>
 
Den 26 april kommer en extra föreningsstämma att hållas där beslut ska tas huruvida SMHF ska överlåta sin Hästskadefond till Agria Hästförsäkringar  för, i första hand, en period på 3 år. Nedan finns lite information. Det finns också en sammanställning från Agria och två andra föräkringsbolag att jämföra med SMHF: hästskadefond. I sammanställningen kan man läsa hur de olika försäkringsbolagen står gentemot varandra och på så sätt enkelt jämföra de olika erbjudanden vi fått in".  Du kan också själv gå in på Agrias hemsida och göra en egen beräkning/jämförelse för din hästs försäkring.
Kallelse till den extra föreningsstämman har skickats ut till alla medlemmar, bör finnas i brevlådan tisdag eller onsdag 18-19 mars. Observera att om du är förhindrad att komma på mötet så kan du poströsta.
Har du inte fått kallelsen eller vill du ha mer information mailar du till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den . Frågor och svar kommer att publiceras här på hemsidan.
 
 
 
 
 
Svenska Morganhästföreningens Hästskadefond
 
Svenska Morganhästföreningen driver en Hästskadefond, där medlemmarna erbjuds en billig försäkringsform för sina morganhästar.
Fonden drivs utan vinstsyfte och verksamheten sköts med ideellt arbete. Eventuellt överskott används dels till att hjälpa till med finansieringen av morganriks eller andra av SMHF:s projekt, dels betalas återbäring till fondens medlemmar om resultatet tillåter.
Fondens verksamhet har granskats och godkänts av Finansinspektionen.
Till fonden kan anslutas renrasiga morganhästar, som är registrerade i SMHF:s Grundstambok avdelning A, och vilkas ägare är medlemmar i SMHF.

 
Fondens funktionärer:
Ann-Marie Kossowski, ekonomi och skadereglering
Gunilla Tyreen, fondveterinär


För information, skadereglering och fakturafrågor kontakta:
Ann-Marie Kossowski,
Ryssboda 2
734 91  HALLSTAHAMMAR
 
Telefon: 0220-261 62.
E-post: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den
 
Bankgiro: 5648-9677
Plusgiro:     37 36 55-0
 
 
 
 
 

Senast uppdaterad (2015-02-08 21:35)

 
Svenska Morganhästföreningen
är medlemmar i nedanstående
organisationer.
 

Avelsföreningen för Specialhästraser

 

 

Svenska Hästavelsförbundet

 

 

Senast uppdaterad 2013-06-07 17:54