Auktion

Högsta bud vid årets auktion kom från Carina Nordin. Vi hoppas hon får en trevlig vistelse tillsammans med Cindy och Kevin och ser fram emot en artikel i Morganbladet.

Till årets auktion har Cindy Mugnier skänkt följande:
Cindy och Kevin tar emot 2 personer för en vecka i New England. Man kan dela upp sin vistelse i deras hem i Belchertown, Massachusetts och deras vackra sommarhem på Cape Cod eller välja att spendera hela veckan på endera platsen.
Cape Cod är en långsmal halvö vid Atlantens kust.
Under veckan kommer Kevin och Cindy att skjutsa runt till tränare och uppfödare i New England.
 

Senast uppdaterad 2018-09-07 07:28
 
COPYRIGHT GÄLLER FÖR ALLA BILDERNA PÅ DENNA SIDA. Redaktör för bildspelet:ewa@signahlgarden.se

ÅRSMÖTE 24/2 2019

Ny information om årsmötet

 
Pga få anmälningar har vi varit tvungna att hitta en lösning för att få ned kostnaderna, utan att ändra på själva mötet. Vi landade i att avboka maten och istället ordna den i egen regi, det gör att det blir billigare både för oss medlemmar och för föreningen. 
 
Den nya kostnaden blir alltså 100kr för ankomstfika med smörgås, enklare lunch och eftermiddagsfika. Endast möte och föreläsning kostar ingenting!
 
Vi i styrelsen känner såklart att det är väldigt tråkigt att inte fler kunde eller ville komma i år, särskild med tanke på att vi kostat på oss en föreläsare. Men vi är också mycket glada för alla er som kommer! Vi hoppas att det ska bli en trevlig och givande dag och hälsar er alla varmt välkomna!
 
Vi väljer också att förlänga anmälningstiden till Onsdag 20/2

Senast uppdaterad (2019-02-17 21:38)

 
Svenska Morganhästföreningen
är medlemmar i nedanstående
organisationer.
 

Avelsföreningen för Specialhästraser

 

 

Svenska Hästavelsförbundet

 

 

Senast uppdaterad 2013-06-07 17:54