Auktion

Högsta bud vid årets auktion kom från Carina Nordin. Vi hoppas hon får en trevlig vistelse tillsammans med Cindy och Kevin och ser fram emot en artikel i Morganbladet.

Till årets auktion har Cindy Mugnier skänkt följande:
Cindy och Kevin tar emot 2 personer för en vecka i New England. Man kan dela upp sin vistelse i deras hem i Belchertown, Massachusetts och deras vackra sommarhem på Cape Cod eller välja att spendera hela veckan på endera platsen.
Cape Cod är en långsmal halvö vid Atlantens kust.
Under veckan kommer Kevin och Cindy att skjutsa runt till tränare och uppfödare i New England.
 

Senast uppdaterad 2018-09-07 07:28
 
COPYRIGHT GÄLLER FÖR ALLA BILDERNA PÅ DENNA SIDA. Redaktör för bildspelet:ewa@signahlgarden.se

Möte om Riks 2019

”Hej medlemmar! Som ni redan har läst i Morganbladet så kommer ett möte att äga rum i Färentuna den 3 november. Inbjudna av oss är rasföreningarna för Lipizzaner och Angloarab. Temat för mötet är Riks! Hur kan vi på bästa sätt arrangera Riks tillsammans? Vilka är våra utmaningar och vad har vi för styrkor? Större delen av styrelsen från SMHF och SLF kommer att delta och även ett fåtal medlemmar från SLF och representanter från SAAF. Du som är eller vill vara aktiv medlem och vill bidra till Riks i framtiden är varmt välkommen att delta på detta möte! Ingen tidigare erfarenhet krävs men en stor portion vilja och engagemang behövs! Anmäl ditt deltagande till mig via valfri kanal, senast 1 november så vi hinner fixa fika till alla. Har du några frågor är du också varmt välkommen att höra av dig. Hälsningar Sara Lönnberg Ordförande”

Senast uppdaterad (2018-10-24 06:45)

 
Svenska Morganhästföreningen
är medlemmar i nedanstående
organisationer.
 

Avelsföreningen för Specialhästraser

 

 

Svenska Hästavelsförbundet

 

 

Senast uppdaterad 2013-06-07 17:54